Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ecoegg Hosszan Frissentartó Korong

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 747,50 Ft/db
  • Mindegyik korong 3 hónapig használható
  • Bizonyítottan nagyszerű eredmény
  • Vegyszermentes
  • csomagolás nélküli termék
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

HOSSZAN FRISSEN TARTÓ KORONG

Táplálkozz egészségesen, termelj kevesebb hulladékot és spórolj pénzt

  • Mindegyik korong 3 hónapig használható
  • Nagyszerű eredmény: független szervezetek által bizonyított
  • Vegyszermentes

A Hosszan Frissen Tartó Korong bizonyítottan meghosszabbítja a zöldségek, gyümölcsök friss élettartamát.

Az ipari frissen tartás titka bekerült az otthonokba

Ugyanezt a technologiát használják a zöldségek, gyümölcsök hosszan frissen tartására a hetekig tartó szállítmányozásnál, hajóztatásánál és most elérhetővé vált otthoni felhasználásra is. Gondolkoztál valaha azon, hogy a szupermarketek vagy más nagy élelmiszer áruházak hogyan tartják a zöldségeket, gyümölcsöket frissen olyan hosszan?  Ugyanezzel a technologiával.

A bűnös kör megszakad

Az ellenség az etilén gáz. Amikor a zöldségek és gyümölcsök elindulnak a rothadás útján, etilén gázt bocsátanak ki. A probléma ezzel az, hogy az etilén gáz a gyümölcsök rothadási folyamatát felgyorsítják. Ez a bűnös kör az oka annak, hogy ha a zöldség, illetve gyümölcs elkezd rothadni, akkor a rothadási folyamat felgyorsul és nagyon gyorsan tönkremegy a élelmiszer.

Az ecoegg Hosszan Frissen tartó Korong megszakítja ezt a bűnös kört azáltal, hogy magába szívja az etilén gázt, ezzel lelassítja, késlelteti a rothadási folyamatot, így tartva hosszabban frissen az élelmiszert.

3 hónapig eltart

A használata nagyon egyszerű – csak helyezd a korongot a hűtőszekrénybe, gyümölcsös tálba, gyerekek uzsonnás dobozába vagy hűtőtáskába és hagyd ott hónapokig. A korong keményen fog dolgozni az elkövetkezendő 3 hónapban, magába szívva az etilén gázt és hosszabban frissen tartva a zöldséget, gyümölcsöt. Mivel az ecoegg Hosszan Frissen Tartó Korong hosszabban frissen tartja a zöldségeket, gyümölcsöket ezért több időd lesz, hogy elfogyasztd azokat, mielőtt tönkre mennek.

Ha próbálsz egészségesen táplálkozni, vagy csak pénzt akarsz spórolni és kevesebb élelmiszer hulladékot termelni, akkor ez egy tökéletes választás a számodra.

A kiszerelés 4 korongot tartalmaz és mindegyik 3 hónapig dolgozik keményen a zöldségek, gyümölcsök frissen tartása érdekében. Tehát ez egy évre elegendő mennyiség.

Csomagolés mentes termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!