Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Könyv: Bea Johnson: Zero Waste Otthon

Ár:
3.390 Ft (3.229 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron

Új - magyar nyelvű kiadás!

Élj jobban, fogyassz kevesebbet! :)

Bea Johnson egyszerű, de mégis mély és őszinte könyvében választ kaphatsz a hulladékmentes életmódot övező megannyi kérdésre.

A Zero Waste életmód nagykövete 2008  óta követi a hulladékmentes életmódot, és mára mindössze egy befőttes üvegnyi szemetet termel családjával együtt évente.

 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kevesebb hulladék, egyszerűbb élet!

A könyv segítségével ellesheted Bea Johnson háztartásának titkait. De ki is ő? A The New York Times megfogalmazása szerint a hulladékmentes életmód papnője :)

Nem lenne jobb egy egyszerűbb élet? Kevesebb macerával, kevesebb hulladékkal, kevesebb cuccal?

Lehetséges-e szemét nélkül működtetni egy háztartást? Lehet-e úgy vásárolni, hogy a szatyrainkba ne kerüljenek műanyag csomagoló eszközök? Meg lehet-e szabadulni mindattól, amire igazából nincs szükségünk?

A válasz: határozott igen!

Bea Johnson, a hulladékmentes életmód koronázatlan királynője 2008 óta gyakorolja családjával együtt a Zero Waste, azaz „nulla hulladék” életvitelt. A francia származású szerző Kaliforniában él férjével és két kamasz fiával. Tapasztalatait, amiket sokszor rögös utakat járva szerzett, ebben a könyvben osztja meg a környezettudatosságra törekvő olvasóval. Könyvében arra bátorít, hogy csökkentsük az otthoni zűrzavart, a dolgok birtoklása helyett válasszuk az élményeket, és mindezt ne csak egy jobb környezetért, de egy jobb önmagunkért tegyük. A könyv praktikus, kipróbált megoldásokat mutat be arra, hogy életünk teljesebb és egészségesebb legyen. 

Bea Johnson milliókat inspirált világszerte stílusosan hulladékmentes életével, melyet először blogján keresztül osztott meg a közönséggel. Háztartásának hulladéktermelését évi 1 literre csökkentette, és könyve segítségével azt is megmutatja, hogyan érte el ezt a lenyűgöző eredményt. Lépésekre bontott útmutatóiból elsajátíthatod ezeket a praktikákat:

  • Tudd meg hogyan szabadíthatod meg a házadat a felesleges tárgyaktól örökre!
  • Gondolj újra mindent a neszeszeredtől kezdve egészen a nagybevásárlásig!
  • A tárgyak helyett élmények köré építsd az életed!
  • Légy egészségesebb, nyugodtabb és spórolj pénzt!

 

A Zero Waste életvitel 5 alapelve:

- utasítsd vissza, amire nincs szükséged
- csökkentsd, amit nem használsz
- használd fel újra
- hasznosítsd újra
- komposztáld.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!