Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Online pénztárca

Online Pénztárca

Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság jogosult bármikor korlátozni A kuponok felhasználását, illetve a maximálisan összegyűjthető kuponok összeghatárát. Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaságnak jogában áll a már összegyűjtött kuponokat bármikor csökkenteni vagy megszüntetni, amiről az aktív felhasználók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a csökkentésig vagy megszüntetésig gyűjtött, de még fel nem használt kuponok tekintetében.

A kuponok érvényességig az aktív partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.

A beváltás feltételei:

  • A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).
  • A kupon készpénzre nem váltható át.
  • A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.
  • A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)
  • Termék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.
  • Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.
Ecoegg 60 napos elégedettségi garancia leírása 2022.05.03.-2022.07.03.-ig
Amennyiben 2022.05.03.-2022.07.03.-között megvásároltad ecoegg termékünket és nem voltál elégedett, -bár ez meglepne bennünket, hiszem nagyon nagyon sok ember
használja a világban maximális elégedettséggel, de ha mégsem akkor magyarázkodás nélkül csomagold be és küldd vissza részünkre, ide:

H&H Carmel Kft
2113 Erdőkertes, Kéri u 11.

A megrendeléstől számított 60 napon belül küldheted vissza azaz a 60. napig vissza kell érkeznie címünkre a terméknek.
Az általad kifizetett termék engedményekkel csökkentett értékét fogjuk kedvezmény kupon formájában visszaadni, úgy hogy a kuponkódot elküldjük e mailben.
A termék értékébe nem számít bele az utánvét, a szállítási költség sem, amennyiben csomagban vásároltad a terméket abban az esetben kizárólag a csomag részét
képező ecoegg mosótojás értékét fogjuk jóváírni, amit a mindenkor a webshopban látható aktuális termék ára alapján határozunk meg.

A kapott kupon 2022.11.30.-ig váltható be.

A visszaküldés postaköltsége a vásárlót terheli.

Üdvözlettel:
ecohaztartas.hu csapata