Rólunk

Családi vállalkozás vagyunk

A történetünk röviden: 4 gyermekünk van. Az első gyermekünk születésekor szembesültünk betegségekkel, immunproblémával. Amikor fiatal szülőkként elolvastuk a gyógyszerek mellékhatásait, úgy éreztük kell, hogy legyen valami más megoldás valami egészségesebb alternatíva. Ekkor ástuk bele magunkat a vitaminok, táplálék kiegészítők világába, mely megoldást nyújtot a fent említett problémára. A második gyermekünk születésekor kerültünk szembe a vegyszerekkel a higéniai és kozmetikai termékeinkben. Egy nap alatt kidobáltunk mindent és tudatos vásárlókká váltunk. Azóta ezen az úton járunk és folyamatos fejlődésen, változáson megyünk keresztül, melynek tapasztalatát örömmel adjuk tovább. A 3. és 4. Gyermekünk már ebbe a világba született bele.

Mire számíthatsz, ha tőlünk vásárolsz?

Először is, a webáruházunkban igyekszünk olyan termékeket kínálni, melyek a környezettudatos, egészséges életvitelhez adnak megoldást. Legfőbb termékcsaládunk az ecoegg vegyszermentes termékek, melyek közül a fő termék az ecoegg Mosótojás.

A Mosótojással az Egyesült Királyságban találkoztunk, és úgy döntöttünk elhozzuk nektek is, mivel mi teljes mértékben beleszerettünk, ezért őszinte szívvel mutatjuk be mindenkinek, hiszen ez a termék a környezettudatos vásárlók álma.

Ezen túlmenően folyamatosan bővítjük a készletünket és kínálatunkat, hogy minél egyszerűbb legyen a vásárlásod, ezzel időt és szállítási költséget spórolva neked.

Nem csak a mosás, takarítás területekre kínálunk megoldásokat, de a kozmetikumok, étkezés, baba-mama területekre is gondoltunk.

Ha van olyan termék, amit nem találsz az oldalunkon, bátran dobj egy email üzenetet és ha meg tudjuk oldani, akkor beszerezzük neked.

A vásárlásod és a pénzed nálunk biztonságban van. 

Mit értünk ezalatt?

A csomagodat igyekszünk a tőlünk telhető legrövidebb időn belül postázni neked (általában 1 munkanap csomagolás, szállítás 1-2 munkanap – ettől főszezőnban esetlegesen eltérhetünk, a magas csomagszám miatt)

Ha a rendelés után valami eszedbe jutott, hogy még kellett volna ez, vagy az, vagy valamit módosítani szeretnél, akkor dobj gyorsan egy emailt vagy Messenger/Insta üzenetet, és amennyiben módunkban áll, megoldjuk Neked.

Igyekszünk rugalmasak, gyorsak lenni és külföldön tanult, nyugati színvonalú szolgáltatást nyújtani hogy az elégedettséged maximális legyen.  heart

Ha mégsem lennél megelégedve a rendeléseddel vagy meggondoltad magad (ilyen nem nagyon szokott történni   smiley), akkor küldd vissza a terméket az eredeti állapotban és mi kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

Erre biztosítunk neked 30 napot. 

A telefont előfordul, hogy nem mindig tudjuk azonnal felvenni, de mindenkit visszahívunk. VISZONT, ha nagy csomagolásban, vagy egyéb munkában vagyunk is, az e-mailekre, Insta/FB üzenetekre igyekszünk szinte mindig azonnal válaszolni.

Többnyire könnyen elérhetőek vagyunk online, úgyhogy bátran keress minket.

Baráti üdvözlettel,

az Ecohaztartas.hu Csapata

smiley