Legyél te is törzsvásárlónk!

MIÉRT ÉRI MEG ECOHÁZTARTÁS TÖRZSVÁSÁRLÓNAK LENNI?

Mert regisztrált vásárolóinknak időnként hűségpontgyűjtő akciót hirdetünk, amiknek időtartama alatt minden, az Ecohaztartas.hu-n leadott rendelés után hűségpontokat lehet gyűjteni. A hűségpontok mennyisége az aktuálisan adott akciónk függvénye. A hűségpontokat akár rögtön a következő vásárlás alkalmával felhasználhatod, vagy szépen összegyűjtesz egy nagyobb adagot és akkor használod fel, amikor a legjobb lesz számodra. És még egy nagyon fontos:

Regisztrációkor azonnali 500 forintnak megfelelő hűségpont jár! Amelyet minimum 5000.- Ft vásrálás esetén tudsz felhasználni.

A HŰSÉGPONTOKRÓL

A törzsvásárlói rendszerhez történő csatlakozáshoz elengedhetetlen, hogy regisztrálj oldalunkra. Ez a világ legegyszerűbb művelete lesz, csupán meg kell adnod néhány adatot a jobb felső sarokban található fülön. A hűségpontokat csakis a regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni, így ez a művelet mindenképp szükséges ahhoz, hogy Te is az egyre bővülő Ecoháztartás törzsvásárlói közösség része lehess.

Regisztrálok

Sose felejtsd el, hogy a pontgyűjtéshez, vagy azok beváltásához lépj be a fiókodba, hisz, ha véletlenül regisztráció nélkül adod le a rendelésed, akkor sajnos a hűségpontok nem kerülnek jóváírásra!

MEDDIG HASZNÁLHATOD FEL A PONTOKAT?

Korlátlan ideig felhasználhatod hűségpontjaid*. Az akciós időszak alatt megszerzett hűségpontok egy év letelte után sem törlődnek, rendszerünkben korlátlan ideig megőrizzük, az esetleges aktuális akciónk időtartama alatt minden egyes vásárlással halmozod őket és bármikor felhasználhatod!

*A korlátlan ideig történő hűségpont felhalmozás visszavonásig érvényes csak.

NÉHÁNY FONTOS RÉSZLET A HŰSÉGPONTRENDSZERRŐL

► A hűségpontokat akciós termékekre is fel tudod használni!
Kuponfelhasználás esetén szintén felhasználhatod a hűségpontjaidat.
► A hűségpontjaidat belépés után a jobb felső sarokban található menüpont alatt tudod ellenőrizni.
► Pontjaidat a vásárlás oldalon tudod majd beváltani.
► Minden esetben a kifizetett és átvett csomagokért írjuk jóvá a hűségpontokat. Át nem vett és nem kifizetett rendelésekért nem áll módunkban hűségpontokat adni, illetve elállás esetén a hűségpontok levonásra kerülnek minden esetben.
► Fontos! A hűségpontjaid a jóváírást követően korlátlan ideig érvényesek! Nem fognak törlődni.
► Ne feledd, a minimális rendelési limitet a hűségponttal csökkentett árnak kell elérnie, nem az eredeti árnak!

Regisztrálok