Szűrés
Kiszerelés
Illat
Terméktípus
Ár (Ft)
1 990 Ft - 15 490 Ft
Termék státusza

ECOEGG

Lapozd fel az ECOEGG termékcsaládunkat!

Az ECOEGG mosótojás egy környezetbarát és vegyszermentes alternatíva a hagyományos mosószereknek.

Az egyik legjobb tulajdonsága az, hogy nem irritálja a bőrt, így különösen ajánlott azoknak a családoknak, ahol valaki ekcémával küzd. Emellett maradéktalanul kimosódik a textilből, így garantáltan tiszta és friss ruhákat kapunk minden mosás után.

Az ECOEGG mosótojás népszerűségét alátámasztják a pozitív vásárlói vélemények is. Sokan dicsérik annak hatékonyságát és hosszú élettartamát. És ami még jobb, az ECOEGG-hez elérhetőek utántöltők is, így nem csak környezetkímélő, de költséghatékony megoldást nyújt.

Számos gyakori kérdés merül fel az ECOEGG használata kapcsán. Fontos megemlíteni, hogy az ECOEGG-t könnyű használni - egyszerűen csak be kell helyezni a mosógépbe a ruhák közé.

Érdemes tudni, hogy az ECOEGG nem tartalmaz fehérítőt vagy illatanyagokat, ezért ajánlott színes és sötét ruhákhoz.
Az átlagos mosás mellett az ECOEGG alkalmas allergiás vagy érzékeny bőrű emberek számára is.

Az ECOEGG mosótojás tehát a környezettudatos és egészségcentrikus családok ideális választása. Ha Ön is szeretne hozzájárulni a fenntarthatósághoz anélkül, hogy lemondana a tiszta ruhák élményéről, a Mosótojás megoldást nyújthat Önnek.

Az ECOEGG Mosótojás csak arra vár, hogy bedobd a ruhák közé, a többit pedig intézi majd a mosógép a „START” gomb megnyomása után.

És mi a legjobb dolog a mosótojásban? Máris mondjuk. Például, hogy vegyszermentes és környezetbarát, nem irritálja a bőrt, emellett maradéktalanul kimosódik a textilből: így külön ajánljuk olyan családoknak, ahol valaki ekcémával küzd.

A Mosótojás jelenleg az egyik legjobb a bio mosási lehetőség. Ez pedig nagy büszkeségünk. A mosás olykor kényes dolog, de fel lehet dobni: ha hisszük, ha nem, mindig van egy alaphangulata.

Az évszakok változatos illatát is a szárítóról leakasztott ruhákon lehet érezni a mosások után. Főleg, mikor magunkra húzzuk őket. Az illatok csodálatos élményét Mosóparfümeinkkel fokozhatjuk.

Az ecoegg termékcsalád kitüntetett termékekből all, amelyek érzékeny bőrűeknek kiemelten ajánlottak, ugyanakkor a babaruhák mosásához ajánlott illatmentes Mosótojás kimondottan a gyermekek érzékeny bőrét figyelembe véve lett kifejlesztve.

Költöztesd be az illatos mosás hangulatát a mosódobba, kombináld a mosást mosóparfümmel!

Lapozd fel ECOEGG termékcsaládunkat és válaszd ki a számodra legjobbat!


47termék
 
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Az Ecoháztartás csapata a +36-20/619-5580 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

A vásárlásod és a pénzed nálunk biztonságban van! Ha mégsem lennél megelégedve a rendeléseddel vagy meggondoltad magad, akkor küldd vissza a terméket az eredeti állapotban 30 napon belül és mi kérdés nélkül visszafizetjük az árát!