Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Coconutoil Cosmetics

"A természetet, a kertet már gyerekkorom óta imádtam. Gyógynövénytermesztőként a természet kincseit a saját levendula ültetvényem ápolásával ismertem meg. Otthon kozmetikumokat, krémeket, szappanokat készítettem magamnak. Sokat utaztam és eljutottam a Távol-Keletre, Indonéziában éltem egy ideig, ahol nem csak a helyi szokásokkal, hanem a kókuszdióval és a kókuszolajjal is megismerkedtem. Ebből az ismerkedésből igazi szerelem lett, a kókuszt enni, inni, kenni, szeretni kell.

Amikor hazajöttem, aromaterapeutának tanultam és azt kezdtem el kutatni, hogy miként lehetne a kint megszerzett tudással még egészségesebbé és szebbé varázsolni bőrünket, így született meg a Coconutoil Cosmetics. Saját kézzel írott receptjeim alapján készült 100% bio kozmetikumaimmal, károsanyagmentesen, a természet kincseivel igyekszem óvni, gyógyítani és ápolni azok bőrét, akik hozzám hasonlóan hisznek a természetes szépségben.

Az Ayurvéda szerint csak azt kenjük a bőrünkre, amit meg is ennénk – én is ezt az elvet  követem a szépségápolásban.  Nem tenném ki bőröm olyan kemikáliák hatásának, amiknek a nevét is nehéz kiolvasni, így kizárólag a legmagasabb minőségű, bio összetevőket használom, melyek az egészségre is jó hatással vannak, hiszen az egészséges bőr a legszebb. Termékeim fő összetevője a hidegen sajtolt, extraszűz kókuszolaj, mely egy Fülöp-szigeteki CERES-minősítésű, családi, fair trade ültetvényről érkezik hazánkba.

A Coconutoil Cosmetics termékei a világ első ehető minőségű kozmetikumai, és elsőként érte el a magyar piacon a NaTrue szigorú minősítési rendszerében a legmagasabb fokozatot. Minden csomagolás környezetbarát, mert nem csak bőrünket, hanem környezetünket is védenünk kell.

Szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam a kókusz csodálatos világára, és szeretném, hogy minél többen megismerjék, és részesei legyenek ennek a csodának. Remélem, hogy velem tartasz ebben a felfedezésben, és Téged is elvarázsol az “Élet Fájának” gyümölcse!" - Kovács Dóra - Termékfejlesztő

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés