Szűrés
Termék státusza

Élelmiszerek és Étrendkiegészítők

NutriLAB Gyógynövénykincstár

NutriLAB főleg gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulák és tabletták termékekcsaládja.

2010-óta vannak jelen a magyar értrend-kiegészítő piacon, alapítója dr Nádor-Virág Anikó farmakognózia és fitoterápia szakgyógyszerész.

2009-ben alakult családi vállalkozás, melyet dr Nádor-Virág Anikó gyógynövények iránti érdeklődése hozott létre, akinek a minőség nagyon fontos. Ezért a kapszula héjától a talpáig ügyel arra, hogy prémium minőség kerüljön a vásárló kezébe. Gyógynövények alapanyagai főleg európai országokból kerülnek beszerzésre. Az Omega 3 kapszulákban pedig a norvég Epax halolaja kerül.

VEGA kapszula család (növényi eredetű kapszulának köszönhetően lassabban, egyenletesebben adja le a benne lévő anyagokat)


1termék 11
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Az Ecoháztartás csapata a +36-20/619-5580 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

A vásárlásod és a pénzed nálunk biztonságban van! Ha mégsem lennél megelégedve a rendeléseddel vagy meggondoltad magad, akkor küldd vissza a terméket az eredeti állapotban 30 napon belül és mi kérdés nélkül visszafizetjük az árát!