Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

ECOEGG

Lapozd fel az ECOEGG termékcsaládunkat:

Friss pamutakciós csomagunk vagy épp Illatmentes akciós csomagunk csak arra vár, hogy bedobd a ruhák közé, a többit pedig intézi majd a mosógép „START” gombja.

És mi a legjobb dolog a mosótojásban? Máris mondjuk. Például, hogy termékeink vegyszermentes és környezetbarát tojások, amelyek nem irritálják a bőrt, emellett maradéktalanul kimosódnak a textilből: így külön ajánljuk olyan családoknak, ahol valaki ekcémával küzd.

Mosótojásaink jelenleg a legjobb bio mosási lehetőségek. Ez pedig nagy büszkeségünk. A mosás olykor kényes dolog, de fel lehet dobni: ha hisszük, ha nem, mindig van egy alaphangulata.

Az évszakok változatos illatát is a szárítóról leakasztott ruhákon lehet érezni a mosások után. Főleg, mikor magunkra húzzuk őket. Öltözzünk össze az év legszebb időszakaival Ecoegg mosótojásainkkal!

Termékeink kitüntetett termékek, amelyek érzékeny bőrűeknek kiemelten ajánlott, ugyanakkor babaruhák mosásához is bátran ajánljuk.

Költöztesd be az illatos mosás hangulatát a mosódobba! Lapozd fel ECOEGG termékcsaládunkat és válaszd ki a számodra legjobbat!

 

 

 

Keresés